Home
  Immobles
      Pisos
      Cases
      Parkings
      Despatxos
      Locals
      Masies
      Parcel.les
  Lloguers
      Pisos
      Parkings
      Despatxos
      Naus
      Locals
  Serveis
      Vol vendre o llogar?
      Assegurances
      Administració immobiliària

Solicitar informació
 
  Contacte Español
Empresa  
Girona
Formulari de contacte
 
En compliment de lo establert en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal l’informem que, mitjançant la cumplimentació del present formulari, les seves dades personals quedarán incorporades i serán tractades en un fitxer automatitzat titularitat d´IMMOSINUN, S.L, amb la finalitat de poder gestionar la seva sol.licitud i oferir-li els serveis sol.licitats, així com per mantenir-lo informat de futures promocions, notícies i novetats relacionades amb el sector Immobiliari.

Les dades personals recollides serán tractades de forma secreta i confidencial.

Vostè podrá determinar lliure i voluntàriament si desitja facilitar les dades personals que se li puguin requerir amb ocasió de la subscripció o alta en alguns dels serveis oferts. Excepte en els camps en què s’indiqui el contrari, les respostes a les preguntes sobre dades personals són voluntàries.

L’informem que pot exercir els seus drets d’accès, rectificació, cancel.lació i oposició contactant amb nosaltres através de carta al departament Immobiliari de:

IMMOSINUN S.L.
C/ JOSEP PLA 13, BAIXOS
17003 GIRONA
 
 
 
IMMOSINUN S.L. Plaça Josep Pla, 11, entresol local 26, 17001 GIRONA Telf. 972 414 039 Fax 972 202 463 e-mail: info@immosinun.com